SSP #117 – Mål och intentioner för 2022

  • by

Idag pratar jag om nyårslöften, och om mål och intentioner för det nya året – 2022!

Become a Patron!

Transkript

(Obs! Detta är transkriberat talspråk. Texten innehåller informella stavningar och konstruktioner, ibland också "fel"!)

Okej, så.. När det blir ett nytt år, eller kanske snarare på nyårsafton - nyårsafton, det är den 31:a (trettioförsta) december - då är det vanligt att folk säger sina nyårslöften. Och ett nyårslöfte, det är ett löfte som man ger på nyår. Så det är alltså nånting som man lovar att göra det kommande året.

Och jag har aldrig sagt några nyårslöften, jag vet inte, jag gillar inte konceptet helt, men, jag tycker att det är bra att sätta intentioner och mål. Det kanske är nästan samma sak, men jag gillar inte det här med att det ska vara ett löfte liksom, ett.. Utan jag tycker det är bättre med intentioner och mål.

Så jag tänkte gå igenom mina intentioner för det kommande året, eller för det här året, 2022. Jag tror att det kommer bli ett speciellt år. Jag vet inte exakt varför. Men jag har en känsla av att mycket kommer att hända, och att det kommer att bli ett viktigt år, ett speciellt år.

Förhoppningsvis så kommer vi ur det värsta av coronapandemin. Så den är inte över än, och den kanske inte kommer vara helt över i slutet av 2022 heller. Men jag hoppas att det kommer att lugna ner sig, alltså att det kommer att gå ner tillräckligt mycket för att, ja, ett lite mer normalt liv, så.

Så, i alla fall, mina intentioner och mål för 2022. Det första är att ha mycket energi. För jag är väldigt ofta trött. Och jag känner att jag behöver verkligen få högre energinivåer. Så mer energi, mer motivation. Jag tror att om jag ökar nivåerna av serotonin och dopamin så kan det hjälpa.

Jag vet faktiskt inte exakt hur jag ska få högre energinivåer. För att jag tränar, jag äter ganska bra, jag sover ganska bra, liksom, jag är ute dom flesta dagarna. Så jag vet inte exakt varför mina energinivåer är så låga, men det är nånting som jag vill förbättra det här året.

…för hela transkriptet med övningsfrågor och översättningar, klicka här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *