SSP #172 – Barcelona och läkarbesök

  • by

Hej hej! Sorry att det har tagit så lång tid att ladda upp ett avsnitt. Jag har varit och är fortfarande sjuk, och det är svårt för mig att jobba, det tar mycket mycket mer energi för mig. Men här är i alla fall ett nytt avsnitt av Simple Swedish Podcast!

Become a Patron!

Transkript

(Obs! Detta är transkriberat talspråk. Det innehåller informella stavningar, utfyllnadsord, och ibland till och med "fel")

Hallå där! Hej hej! Jag är tillbaka. Jag är tillbaka här och pratar i ditt öra, efter, jag vet inte, två-tre veckor. Så förlåt att jag inte har laddat upp nåt avsnitt , ja, ganska länge nu. Det är för att jag har varit sjuk. Och jag är fortfarande sjuk. Men idag så har jag lite mer energi. Så jag tänkte att det är faktiskt dags att spela in ett poddavsnitt.

Och ja, det här kommer bli ett ganska improviserat avsnitt, men jag kände att jag vill i alla fall ladda upp ett avsnitt nu, för att det har gått ganska lång tid sen sist. Och trots att jag inte har laddat upp nåt nytt avsnitt dom senaste veckorna så är det fortfarande ganska många människor som har blivit patron.

Och det är såklart jättejättekul, för att det är ni, mina patrons, som gör att den här podden är möjlig! Så jag ska tacka alla nya patrons sen sist, och det är:

Aneta, Isabella, Navid, Ewa, Vanessa, Randell, Anu, Berit, Curtis, Taavi, Reina, Raquel, Marko, Clement, Aethel, Laura, Anna, Myria, Umut, Sarah, Lynn, Abdi, Rana, Wojciech, Marianne, Rajesh, Mari-Ann, Jonathan, Christophe, och Adela.

Tusen tack till er för att ni stödjer podden! Alla som stödjer podden får transkript till alla avsnitt. Så, ja, en användbar resurs!

Så, men då ska vi ta och prata om..först ska vi prata om webinariet som jag och mina kollegor från Language Lock-In hade i onsdags. Ja, vi hade ett webinarium i onsdags där vi pratade om, ah, dom fem största utmaningarna med att lära sig svenska i Sverige.

Det var faktiskt första gången som jag höll i ett webinarium. Så det var ju lite spännande. Jag tror inte ens att jag har varit på ett webinarium förut. Så det var liksom första gången webinarium för mig.

....för att läsa hela transkriptet till detta och alla andra avsnitt, klicka här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *