SSP #173 – Att stärka immunförsvaret

  • by

Eftersom jag har varit sjuk så mycket har jag blivit mer intresserad av hur man stärker sitt immunförsvar. Jag lyssnade på ett avsnitt av podden Huberman Lab, och skrev ner allt jag tyckte var intressant och viktigt. Det är det som är grunden för dagens avsnitt här 🙂 Hoppas du hittar något användbart!

Become a Patron!

Transkript

(Obs! Detta är transkriberat talspråk. Det innehåller informella stavningar, utfyllnadsord, och ibland till och med "fel")

Hallå hallå! Välkommen till Simple Swedish Podcast. Ja, jag mår mycket bättre nu, så..jag tror att det hörs också, på mig, hoppas att jag låter lite mer energisk. Så det känns bra. Och..

Men på grund av att jag var sjuk så länge så..för några dagar sen så bestämde jag mig för att lära mig mer om immunförsvaret, och specifikt hur man stärker immunförsvaret. Att stärka något, alltså att göra det starkare.

Och jag älskar Dr. Huberman, och därför så letade jag efter avsnitt av hans podd som handlar om immunförsvaret. Och jag lyssnade på ett avsnitt om immunförsvaret, och hur man förbättrar det och stärker det. Och jag tog anteckningar!

Och jag tänkte att det är ju ett perfekt ämne att göra ett poddavsnitt om. För att det är dels väldigt intressant, och dels väldigt användbart. För vem vill inte stärka sitt immunförsvar? Jag tror att alla vill stärka sitt immunförsvar.

Så, jag ska prata om vad han pratar om i det poddavsnittet. Om du vill lyssna på det avsnittet så heter det “using your nervous system to enhance your immune system”. Och podcasten heter Huberman Lab. [Jag] kan väldigt väldigt varmt rekommendera Dr. Huberman och hans podd Huberman Lab.

Innan vi börjar ska jag tacka några patrons, det är Akiko, Agnieszka, Kevin och Chi. Tack för att ni stödjer den här podden!

Och, för alla som är intresserade av hur man lär sig svenska i Sverige - speciellt hur man tar sig till en avancerad nivå, och faktiskt kan prata med svenskar på svenska - så kommer vi ha vårat sista webinarium nu på söndag klockan två, svensk tid (CET).

Och om du vill gå på det webinariet, då går du till hemsidan www.languagelockin.com och klickar på “join the free training”. För det är ett gratis webinarium som handlar om dom fem största utmaningarna för att lära sig svenska i Sverige.

....för att läsa hela transkriptet till detta och alla andra avsnitt, klicka här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *