SSP #174 – Kommunikation in förhållanden

  • by

Ett ämne som jag tycker är väldigt intressant – hur man kommunicerar i förhållanden. Jag tycker förhållanden generellt är ett intressant tema, och något som alla vet är extremt viktigt i förhållanden är bra kommunikation. Så därför gjorde jag ett avsnitt om detta 🙂

Become a Patron!

Transkript

(Obs! Detta är transkriberat talspråk. Det innehåller informella stavningar, utfyllnadsord, och ibland till och med "fel")

Hallå hallå! Välkommen till Simple Swedish Podcast. Och idag så ska jag prata om kommunikation i förhållanden, i relationer, alltså. Och det är ett väldigt väldigt intressant ämne tycker jag.

Jag..ja, generellt tycker jag att det är väldigt intressant att prata om förhållanden, alltså relationer. Relationer och förhållanden, ah, det är ungefär samma sak. Och, ja, och nåt som är väldigt väldigt viktigt i förhållanden är kommunikation. Så det tänkte jag prata om idag.

Först ska jag tacka några nya patrons, det är:

Neda, Saara, Kevin, Andrea, Adriana, Anastasia, Justyna, Andjela, och ett namn som jag inte kommer säga rätt: Jeongeun.

Jag säger förlåt att jag inte kan uttala ditt namn. Det ser ut som ett koreanskt namn, och koreanska är väldigt svårt att uttala. Men nånting *försöker säga namnet*. Men tack tack ändå till alla er för att ni stödjer den här podden. Utan mina patrons så är den här podden inte möjlig. Och alla patrons får ju då tillgång till transkript till alla avsnitt.

Och jag kan också säga att om du tycker att den här podden redan är ganska lätt, men du tycker fortfarande att det är svårt att börja med naturligt material för svenskar, det är ett ganska stort steg att ta.

Så om du vill nå en avancerad nivå, om du vill lära dig hitta material på svenska, bra material, om du vill veta hur du ska integrera språket i ditt liv, ah, och bara veta hur man kommer till en avancerad nivå i svenska, ah, för det har jag skapat kursen Strong Swedish.

Och jag kommer lämna en länk i beskrivningen. Men, det är en online-kurs som du går direkt på min hemsida – www.swedishlinguist.com. Där kan du också läsa mer om den kursen.

Men ja, så vi ska prata om kommunikation i förhållanden då. Och jag kommer gå igenom några punkter som jag tycker är väldigt viktiga, och som jag har också hört andra personer prata om.

....för att läsa hela transkriptet till detta och alla andra avsnitt, klicka här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *