SSP #177 – Bekväm i sitt eget skinn

  • by

Det här är ett lite personligare ämne, och det handlar om ett mindset som har varit väldigt hjälpsamt för mig. Jag höll på med självutveckling under många år, men det var först vid ett väldigt specifikt ögonblick som det klickade för mig och jag insåg att jag inte var bekväm i mitt eget skinn. Det var år 2018, och det förändrade mitt liv. Hoppas ni gillar avsnittet!

Become a Patron!

Transkript

(Obs! Detta är transkriberat talspråk. Det innehåller informella stavningar, utfyllnadsord, och ibland till och med "fel")

Hallå hallå, välkommen till Simple Swedish Podcast. Så idag så kommer ett lite mer personligt avsnitt, och det handlar om en inställning, alltså ett mindset, en inställning som har hjälpt mig ganska mycket i mitt liv. Och det är hur man är bekväm i sitt eget skinn, och hur man prioriterar det, liksom.

Så..och först ska jag tacka fyra nya patrons, det är Philipp, Anne, Denis och Qays. Jättestort tack till er för att ni stödjer podden, och jättestort tack till alla andra patrons, det är ni som gör den här podden möjlig. Alla patrons får ju transkript till alla avsnitt, och det tycker jag personligen är ett väldigt väldigt bra sätt att träna på språk.

Så, om du tycker att det är lite svårt att följa med i det jag säger så är det ett jättejättebra sätt att öva. Alltså att använda transkriptet till podden. Eller om du bara känner för att stödja mig och det här projektet. Så då kan du gå till www.patreon.com/swedishlinguist.

Yes, så att vara bekväm i sitt eget skinn, och att prioritera det. Det är helt enkelt att vara bekväm med sig själv, att må bra i sig själv. Så, jag har ju hållt mycket med personlig utveckling.

För när jag var yngre, liksom, när jag var tonåring, och när jag var i nedre 20-årsåldern och så, då var jag väldigt osäker, jag hade väldigt låg självkänsla. Så jag hade dåligt självförtroende, jag kände att andra människor var liksom coolare än mig, andra människor hade, liksom, högre värde, mer koll, var bättre socialt..

Jag var ganska diskret, jag var ganska feg. “Feg” betyder att man inte vågar så mycket, att man är rädd att göra saker, alltså att man är feg. Ja, och när jag blev vuxen, ah, då kände jag att andra människor var liksom mer vuxna än mig.

....för att läsa hela transkriptet till detta och alla andra avsnitt, klicka här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *