SSP #181 – Tre månader i Colombia

  • by

Här pratar jag om min vistelse i Colombia år 2018. Jag spenderade tre månader där totalt, mest i Medellín, där jag var i två månader. Jag besökte också Santa Marta, Barranquilla och Cartagena.

Become a Patron!

Transkript

(Obs! Detta är transkriberat talspråk. Det innehåller informella stavningar, utfyllnadsord, och ibland till och med "fel")

Hallå hallå, välkommen ska du vara till Simple Swedish Podcast! Idag tänkte jag berätta om mina tre månader som jag spenderade i Colombia, år 2018 (tjugo-hundra-arton). Så, ja, det var alltså fem år sen, 2018, nu är det 2023 (tjugo-tjugo-tre).

Så, ja, jag spenderade tre månader i Colombia för fem år sen. Så det ska jag berätta om idag. Först ska jag såklart tacka några patrons! Det är:

Huanyu, Chad, Filip, Nina, Jarvis och Hindi!

Tusen tack tusen tack för att ni stödjer den här podden! Det är tack vare er, mina patrons, som jag kan fortsätta göra den här podden.

Och som patrons får du ju transkript till alla avsnitt. Gå till min hemsida – www.swedishlinguist.com – eller – www.patreon.com/swedishlinguist – för att bli patron.

Och visste du att jag har ett nyhetsbrev? Ett nyhetsbrev, det är alltså “newsletter” på engelska, och det är alltid på lätt svenska. Och, när du “sajnar upp” för nyhetsbrevet, då får du en gratis PDF med dom 20 (tjugo) vanligaste misstagen som folk gör i svenska.

Och, du får också, i början, lite olika mejl om hur man når en avancerad nivå i svenska. Så om du vill “sajna upp” för nyhetsbrevet, samma sak, gå till min hemsida – www.swedishlinguist.com.

Yes, bra! Men, så 2018, då bestämde jag mig för att göra en resa. Så, jag åkte till Colombia..först åkte jag då till Los Angeles, spenderade tio dar, tror jag, där, med några vänner som bor där. Och sen var min plan att vara i Colombia en tid.

....för att läsa hela transkriptet till detta och alla andra avsnitt, klicka här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *