SSP #183 – Att flytta

  • by

Anledningen till att jag inte la upp något avsnitt förra veckan var för att jag var väldigt upptagen med att flytta. Därför tänkte jag att jag gör ett avsnitt om att flytta!

Become a Patron!

Transkript

(Obs! Detta är transkriberat talspråk. Det innehåller informella stavningar, utfyllnadsord, och ibland till och med "fel")

Hallå hallå, välkommen välkommen till Simple Swedish Podcast. Ja, jag ber om ursäkt att det här avsnittet kommer lite sent. Det är för att förra veckan var jag väldigt upptagen eftersom jag har flyttat. Ja, jag har flyttat, det betyder att jag bor i en ny lägenhet. Så jag har bytt hem, alltså, jag har flyttat.

Och det tar såklart mycket tid. Och därförhann jag inte spela in nåt poddavsnitt, för.. Och efter jag flyttade så var jag på en festival. Så ja, jag hade väldigt väldigt lite tid förra veckan.

Men, jag spelar in avsnittet idag i stället. Jag är väldigt trött, men jag hoppas att jag inte låter för trött. Ja. Och innan vi börjar ska jag då såklart tacka några patrons. Det är:

Jens, Tomek, Margarida, Alex, och Shamwow.

Tack tack till er för att ni stödjer podden. Alla patrons får då såklart transkript till alla avsnitt. Gå till www.patreon.com/swedishlinguist om du också vill stödja podden och få transkript till alla avsnitt!

Jag tänkte idag faktiskt prata om att flytta. Jag har faktiskt flyttat bara några hundra meter. Så den nya lägenheten jag bor i, den är inte så långt bort från den gamla. Så det är i ungefär samma område.

....för att läsa hela transkriptet till detta och alla andra avsnitt, klicka här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *