Simple Swedish Podcast #42 – Telemarketing i Barcelona

  • by

Hej! Idag blir det ett lite kortare och lättare avsnitt för er som inte har riktigt så hög nivå än. Jag pratar om mitt första jobb jag hade i Barcelona innan jag började jobba på ett hostel. Glöm inte att ni också kan lyssna på avsnittet på Spotify, iTunes och PodBean-appen.

Become a Patron!

Obs! Transkriptet är skrivet i talspråksstil!

Transkript:

Hej hej, välkommen till Simple Swedish Podcast, jag heter Fredrik och idag ska jag prata om mitt jobb som telefonsäljare i Barcelona, som jag hade för fem år sen. Först vill jag tacka två stycken nya patrons, Julia Trifonova och Dísa Kristinsdóttir. Tack tack till er, och som tack för att ni och alla mina andra patrons stödjer mig, så får ni kompletta PDF-transkript på alla avsnitt, tillsammans med övningsfrågor och förklaringar på ord och uttryck.

Och jag är i Sverige just nu, så det kommer komma lite samtal och intervjuer med människor, så det blir spännande, så fortsätt lyssna på den här podden så får ni höra det om en vecka, två veckor, och så vidare. Och ja, om det finns andra som också är intresserade av att stödja mig på Patreon och få tillgång till PDF-transkripten, gå in på min hemsida, swedishlinguist.com, och där hittar ni alla länkar ni behöver, och massa annat också.

Så ja, jag ska då prata om hur jag jobbade som telefonsäljare i Barcelona. Och telefonsäljare är alltså när man försöker sälja saker över telefon. Ni vet en sån där störande person som ringer och säger "Hej, vi har en jättespeciell kampanj just nu och du har blivit utvald!" och så vidare, så.. Anledningen till att jag gjorde det, det var för att, ja, egentligen ville jag jobba på en bar. Jag hade precis utbildat mig till bartender. Men det var vinter i Barcelona, och det fanns inte så mycket jobb.

Så jag letade efter andra jobb, och jag hittade då det här jobbet som telefonsäljare, och det var faktiskt ett svenskt kontor, så alla mina kollegor var svenska och danska, faktiskt. Och, ah, egentligen så gillar jag inte att sälja, men jag tänkte, jag kan göra det här jobbet medans jag letar efter barjobb.

...för hela transkriptet tillsammans med övningsfrågor och översättningar på ord och uttryck, klicka här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *