Simple Swedish Vlog #1 – The Home

  • by

I det här avsnittet pratar jag om mitt hem, vilka saker och rum som finns där, hur länge jag har bott där och mina planer i framtiden. Du kan använda den här videon för att öva på att prata om ditt eget hem. Glöm inte att det finns undertexter på både svenska och engelska!

Hallå hallå, och välkommen till Swedish Linguist YouTube-kanal. Jag börjar prata svenska redan direkt, för det här är den första delen av en ny serie av videor som jag tänker börja med. Och det är en serie med vloggar där jag helt enkelt pratar om någonting på enkel svenska. Och idag ska jag visa er runt i mitt hem och prata lite om, ja, olika saker som finns i ett hem, och hur länge jag har bott här, och så vidare.

Och jag vill bara säga att jag kommer lägga till undertexter för både engelska och svenska. Och för er som blir patrons på min Patreon-sida kommer jag också göra ett transkript med hela det här avsnittet. Och jag kommer också inkludera en ordlista med förklaringar på ord och uttryck som jag använder i det här avsnittet.

Okej, jag sitter faktiskt i min säng, och ja, det här är ju då mitt sovrum. Det ser ut såhär. Och ja, jag har inte städat inför den här videon, så det här är au naturel, ostädat och fint. Och här är då vardagsrummet / köket, så.. Här har vi köksdelen, och vardagsrumsdelen. Och ja, här, kylskåp, med kyl och frys. Så i kylen, där är det inte minusgrader, men här, frysen, där har vi alla frysta matvaror.

..if you support this project on Patreon, you will get access to the full transcript with translations and explanations of words and expressions 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *